Bij de diensten

Crèche
Tijdens vrijwel iedere samenkomst in de gemeente is er crèche in de consistorieruimte achter het podium in de Nieuwe Kerk. De kinderen tot 3 jaar zullen in de samenkomst worden uitgenodigd om naar de crèche te gaan en wonen dus het eerste kwartier van de samenkomst samen met hun ouders bij. De crèche wordt gedaan door verschillende moeders en vrijwilligers.

Geluidsopname
Van elke dienst in onze gemeente worden geluidsopnames gemaakt. Deze zijn via deze website te beluisteren via multimedia, preken en vragen.

Ringleiding
Bent u slechthorend en heeft u een gehoorapparaat? Er is een ringleiding aanwezig in de kerk. Vraag hiernaar bij degene die het geluid doet of de oudste van dienst.

Vertaling
Onze samenkomsten worden regelmatig bezocht door buitenlandse gasten. Om de dienst te kunnen volgen is er dus vertaling voor deze mensen nodig. Vrijwilligers vertalen ‘live’ de dienst voor de buitenlandse gasten die de vertaling kunnen volgen door een hoofdtelefoon. Afhankelijk van de beschikbare vertalers wordt de samenkomst vertaald vanuit het Nederlands naar het Engels, Frans en Duits.

Zondagsschool
Iedere zondagochtend tijdens de zondagochtendsamenkomst is er zondagsschool voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar. 

Overzicht: Zondagdiensten
Zondagochtendsamenkomsten
Welkomstdiensten
Doopdiensten
Bij de diensten