De Kleine Reiziger

Vanaf onze geboorte zijn we op weg om de wereld te ontdekken. Er valt zoveel te zien, te horen, te ruiken en te voelen dat het tijd nodig heeft om je te ontwikkelen en te ontdekken wat nu echt bij je past. Om te ontdekken wie jij bent en wat jouw plaats is in deze wereld. Dit kan alleen optimaal als je je veilig voelt en veilig weet. Dat weet De Kleine Reiziger maar al te best. Daarom wil De Kleine Reiziger een plek bieden waar ieder kind zich veilig voelt en de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen.

De Kleine Reiziger, Ontdek het leven!

Op deze site maakt u kennis met het aanbod van De Kleine Reiziger. Bent u op zoek naar buitenschoolse opvang van goede kwaliteit? Zoek niet verder! Bij de Kleine Reiziger krijgt u wat u zoekt. Ontdek snel wat De Kleine Reiziger te bieden heeft en waar De Kleine Reiziger voor staat.

Missie

De missie van De Kleine Reiziger is om kinderen, in de leeftijd 4-12 jaar, op te vangen vanuit een christelijke zienswijze. Met een christelijke zienswijze wordt bedoeld dat De Kleine Reiziger ernaar streeft op een dusdanige wijze te handelen dat dit past binnen de richtlijnen die het christelijk geloof geeft aan de hand van de Bijbel. De Kleine Reiziger wil ouders de mogelijkheid geven om te kiezen voor een christelijke opvang waarbij de lijn doorgezet word van opvoeding thuis naar opvoedingsondersteuning op de bso. Ook ouders die thuis geen christelijke opvoeding geven zijn van harte welkom om hun kinderen de christelijke normen en waarden bij te brengen door opvang bij De Kleine Reiziger.

Iedereen is welkom!

info@dekleinereiziger.nl

www.dekleinereiziger.nl/

 

Overzicht: Ambalinks
Website's De Ambassade:
Ambassade Facebook www.facebook.com/de.ambassade
Twitter www.twitter.com/AmbaDenHelder
Website's van gemeenteleden:
Ben-Nyoh Liberia www.ben-nyoh.nl
Jurgen en Katja www.jurgenenkatja.nl
Kruiz.nl www.kruiz.nl
Overdenkingen door Karsten karstendavid.blogspot.com/
De Kleine Reiziger www.dekleinereiziger.nl/
De Apologeet www.apologeet.nl
Den Helder:
De Verkenningston www.deverkenningston.nl
V.E.G. Den Helder www.veg-denhelder.nl/
The Gate - Den Helder www.thegate.nl/go/Locaties/Den%20Helder/
Overige:
Sidney Wilson www.sidneywilson.nl
Jongerenbijbel online www.jongerenbijbel.nl
Kamphuis Elba www.hoeve-elba.nl
Evangelische Omroep www.eo.nl
Stichting Opwekking www.opwekking.nl
Nehemia Zorg - geestelijke gezondheid die bij u past www.nehemiazorg.nl